De impact van verzuim op het bedrijfsleven | Beachclub Leef

donderdag 21 april
INSCHRIJVEN
Er zijn al 880 inschrijvingen!

Introductie

Elke ondernemer heeft last van verzuim: onderbezetting, stijgende werkdruk, achterblijvende productie, stijgende kosten en vooral veel ergernis met eraan gekoppeld extra administratieve handelingen. Tot overmaat van ramp kom je er altijd pas achter dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt in het verleden met forse consequenties voor het heden. 

Goemans Makelaars in Assurantiën, arbeidsrechtspecialist Advocatenkantoor Tavasszy en Discare Arbo en HRM willen graag met u analyseren hoe u ervoor staat. Verzekerd? Eigen risicodrager? UWV? Arbodienst? Wat voor contract? Gekoppeld aan de verzekeraar? Hoe zit dat juridisch? Hoe kan ik verzuim voorkomen? Hoe ga ik om met werkgerelateerd verzuim en arbeidsconflicten? Op deze vragen geven wij graag antwoord in een spitse, interactieve sessie met verschillende ondernemers in Beachclub Leef!  

Aansluitend aan deze ondernemende middag nodigen wij u graag uit om van de ondergaande zon genieten met een heerlijke Tapas Maaltijd, dit voor slechts €15,-. om alvast in vrolijke, zomerse sferen te komen, zonder verzuim. U kunt dit apart aangeven in het inschrijfformulier. 

Programma
15:45 uur - ontvangst
16:15 uur - Opening
16:30 uur - Diverse sprekers aan het woord 
17:00 uur - Afsluiting door Donald Wiijkniet
17:15 uur - Netwerkborrel
18:30 uur - Onbeperkt Tapas eten voor €15,- (als optie aan te geven bij inschrijving) 

Adres
Beachclub Leef
Zuiderstrand 11 in Kijkduin