Netwerkbijeenkomst Leiderschap | Crowne Plaza Hotel

woensdag 14 september
INSCHRIJVEN
Er zijn al 48 inschrijvingen!

Introductie

"If you don't understand apes, you cannot understand yourself" 

Op woensdag 14 september organiseren wij een bijzondere netwerkbijeenkomst in het prachtige 5-sterren Crowne Plaza Hotel. Voor deze editie hebben we een interessant thema en een inspirerende spreker gevonden over de biologische kijk op leiderschap. 

Daniel Seesink is gedragsbioloog en spreker. Met zijn lezingen over bioLOGISCH leiderschap weet Daniel ondernemers te inspireren door het gedrag van apen te analyseren en daarmee inzicht te geven in de biologische basisbeginselen van ons eigen gedrag. 

We ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij Crowne Plaza Hotel - Van Stolkweg 1 in Den Haag. Om 20.30 uur start Daniel met zijn presentatie en we sluiten af met een borrel van 21.00 tot 22.30 uur. 

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.