Netwerk BBQ op het Strand | Strandpaviljoen Buiten

woensdag 05 juli
ARCHIEF
Er waren 98 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Woensdag 5 juli is het weer tijd voor de traditionele netwerk BBQ op het strand! Terwijl de zon langzaam ondergaat genieten we bij strandpaviljoen Buiten op het Zwarte Pad van een hapje en een drankje (vanaf 18.30 uur).  

Om 19:30 uur wordt de BBQ aangestoken en kun je genieten van biologische hamburgers, scharrel kipsaté, garnalen spiesjes en diverse salades geserveerd met brood en aioli en frites met mayonaise.  

Deze BBQ bieden we aan voor slechts € 25,- voor leden en wanneer je geen lid bent betaal je € 35,-. Dit is inclusief drankjes, deze zijn voor rekening van de Haagsche Business Club. Speciaal voor vegetariërs wordt er een apart menu samengesteld. Als je hier gebruik van wil maken stuur dan na aanmelding een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl. Andere dieetwensen kun je ook aan ons doorgeven na inschrijving. 

Je kunt je inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail van je inschrijving en betaling. Dit is tevens je factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig.

Bij inschrijving rekenen wij op je komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden. 

Strandpaviljoen Buiten ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer eindpunt van tram 1 en 9. Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving van De Buiten. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, voor de Buiten parkeer je zo ver mogelijk achteraan. Neem daar het strandpad naar beneden en de Buiten is de tweede strandtent aan je linkerhand.