Ladies Night

woensdag 21 november
ARCHIEF
Er waren 23 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op woensdag 21 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Ladies Night! Voor deze editie zijn we te gast bij Marius 'jouw wijnvriend' in de Piet Heinstraat. 

Marius is vinoloog en startte in 2005 zijn bedrijf. Naast de winkel in de Piet Heinstraat heeft hij ook een winkel in Wassenaar en een goede online shop. Marius levert aan particulieren en is vaste wijnvriend bij vele mooie restaurants. 

Doordat zij partner zijn bij Les Généreux en dus bijna direct bij de wijnboeren zelf inkopen, vind je uitsluitend hoge kwaliteit wijnen tegen een goede prijs. Ook kennen zij de wijnboeren persoonlijk en is het mogelijk om passende relatiegeschenken samen te stellen, met het verhaal achter de wijn er bij.

Tijdens de Ladies Night kun je heerlijke wijnen proeven en worden er hapjes verzorgd. Daarnaast kun je ook recepten meenemen (voor de feestdagen bijvoorbeeld) en krijg je een passend wijnadvies.

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom en de avond duurt tot +- 22.00 uur. Vanessa Kervezee, lid van de HBC, is onze gastvrouw van de avond.