Business in Clubs | Square Den Haag

dinsdag 27 september
ARCHIEF

Introductie

De derde editie van het OndernemersPlein gaat plaatsvinden op dinsdag 27 september. Traditiegetrouw wordt het OndernemersPlein afgesloten met 'Business in Clubs', waarbij de HBC natuurlijk niet mag ontbreken!

Tijdens de Businessclub Meeting presenteren verschillende Businessclubs zich in de horecagelegenheden aan het plein waarbij er volop genetwerkt kan worden! Ondernemers die nog geen lid zijn van een Business Club krijgen de kans om kennis te maken met de verschillende Business Clubs die zich presenteren.

De Haagsche Business Club presenteert zich deze avond in Bar/Restaurant Square, te vinden op nummer 8 van het Plein. Wij nodigen al onze leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn van 17.00 tot 19.00 uur. Inmiddels heeft u per mail een uitnodiging ontvangen met de link om in te schrijven. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar raymon.geldof@haagschebusinessclub.nl. (Let wel, aanmelden is verplicht i.v.m. het aantal gasten wat wij moeten doorgeven!)

Voor meer informatie en om aan te melden voor de andere onderdelen van het Ondernemersplein kunt u terecht op de website www.ondernemersplein.biz