Inspiratie Lunch | Grand Café De Tijd | Den Haag

vrijdag 22 januari
ARCHIEF
Er waren 9 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Het nieuwe jaar goed van start gaan? Schrijf je dan in voor de Inspiratie Lunch op 22 januari bij Grand Café De Tijd. Onder het genot van een heerlijke lunch kunnen ondernemers en ondernemende mensen zich verbinden, elkaar inspireren en ervaringen delen. 

Om 12:15 uur gaan we van start met een inleiding door Annegien Blokpoel namens de Haagse Groeidesk en Perspexo. Zij gaat in op de onderwerpen groei, organisatie en valkuilen binnen een onderneming.  Aan tafel wordt er op deze onderwerpen dieper ingegaan en komen vragen als; "wat zijn mijn belangrijkste uitdagingen bij groei?", "hoe herken ik tijdig het kantelmoment?", "hoe houd ik mijn organisatie lean & mean?" en "hoe vermijd ik mijn ondernemersvalkuilen?" aan bod. 

Kosten voor deze lunch bedraagt € 19,50 voor leden/introducés en € 27,50 voor gasten. De lunch bestaat uit verschillende soepen, luxe belegd vloerbrood en een tosti. De lunch is inclusief jus, melk, koffie en thee.

Voor de inspiratielunches zijn het aantal plekken beperkt, schrijf u snel in om verzekerd te zijn van een plaats aan tafel! 

Programma
Ontvangst: 12:00 uur
Inspiratielunch: 12:15 uur
Einde: 14:00 uur