Zakelijk Speeddaten | BMW Den Haag

woensdag 06 april
ARCHIEF
Er waren 50 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op 6 april is het weer zover, een nieuwe editie van het Zakelijk Speeddaten. Wij geven u de kans om op een unieke locatie, met zicht op de splinternieuwe auto's van BMW Den Haag op een snelle en efficiënte manier te netwerken. 

Om 19:30 uur ontvangen wij u graag met een drankje waarna we om 20:00 uur starten met het Zakelijk Speeddaten. Tijdens het Speeddaten krijgt u de kans om de nieuwste auto's te zien én te netwerken met verschillende ondernemers in een korte tijd. 

Aansluitend aan het Zakelijk Speeddaten vindt er een netwerkborrel plaats waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje verder kunt netwerken.

Eddy Kreischer van Espressissimo verzorgt heerlijke koffie tijdens de bijeenkomst.  Voor deze editie van Zakelijk Speeddaten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en introducés van leden kosteloos. We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon. U kunt zich vanaf nu ook als gast inschrijven en betalen via iDEAL.

Wanneer u later besluit om lid te worden dan ontvangt u dit bedrag retour en wordt dit verrekend met uw lidmaatschap. Wij rekenen op uw komst. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor het evenement, daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.