de Haas da Cruz Interim Management

Directeur met operationele en financiële achtergrond, internationale ervaring.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben een ervaren directeur met een sterke operationele en financiële achtergrond die alle facetten van het ondernemerschap en management heeft meegemaakt. Ik analyseer snel de problemen en pak deze met gevoel voor alle belanghebbenden doortastend en doeltreffend aan.

Hoe geef ik mijn leiderschap vorm?
Ik verbind en bouw aan dé juiste combinatie van mensen en systemen en structuren zodat iedereen optimaal kan presteren. Ik zoek ambitieuze mensen om me heen en geef hen ruimte om te groeien. Vrijheid en respect zorgt voor groei en loyaliteit!

Wat is mijn ideale omgeving?
Een bedrijf in de maakindustrie dat technisch en kwalitatief hoogwaardige producten maakt, liefst met een eigen salesafdeling op B2B niveau. Verder hou ik van een informele, niet Angelsaksische bedrijfscultuur waarin de combinatie van mens, ontwikkeling en resultaat centraal staan. Ik heb veel ervaring met familiebedrijven en heb geleerd met haar eigenzinnigheden om te gaan.

Wat is mijn doel?
Al mijn opgedane kennis en ervaring inzetten in een complexe organisatie en deze te ontwikkelen tot een succesvolle en toekomstbestendige onderneming. Contractvorm: interim of vast.

De beste complimenten die ik ooit ontvangen heb van (ex-)medewerkers?
- "we kunnen het misschien niet altijd eens zijn maar je haalt het beste in ons naar boven en je bent iemand waarvoor je wil werken"
- "wij danken je voor alles wat je voor ons hebt gedaan en voor je harde inzet voor ons en het bedrijf. Je bent een groot verlies als persoon"

Dr. Lelykade 46J
2583CM Den Haag

0621285535
jon@dhdcim.nl
Tags:
Directie, Interim Management

Contactpersoon

Jon de Haas da Cruz

Directeur
De-haas-da-cruz-profielfoto-
Email_iconjon@dhdcim.nl
Telefoon_icon0621285535
Meest recente inschrijvingen