Terug naar overzicht

Avondje aan zee | Terugblik van Jan Willem van Kleef op de Netwerk BBQ

07 juli 2016

“Heb je ’t koud, jongen?” vraagt fotograaf Rob kijkend naar mijn shirt plus trui plus jack. “Nachtvorst komt eraan” probeer ik in een poging gevat te zijn. Rob’s blote voeten rusten uit op het zanderige plankier van de Carlton Beach Club.

Eind seizoen voor de HBC, dus is het hapas aan het strand, inclusief Eddy’s koude koffie (feestje!). Veel nieuwe gezichten, veel bekenden, veel ‘gaat goed – is druk – niet klagen’. Enfin, business as usual in de wachtrij voor de buffetten, op de stoelen en banken. Buffet smaakt prima, alcohol en zon doet de rest.

De restyling die de zuidkant van de boulevard een enorme lift heeft gegeven, is rondom Carlton en Zwarte Pad voorbij gewaaid. Maar met je rug naar het meest haveloze deel van de boulevard is het hier niettemin prima toeven. ’t Lijkt bijna op de Plage de Pampelonne, inclusief lekker bandje (Mannen met Spullen) dat jazzy nummers speelt. I saw you last night and got that old feeling.

Inderdaad, even wegdromen naar gisteravond…Tekst: Jan Willem van Kleef | KlanQbordBekijk de foto's van Rob Schippers hier! 

_bhl1092_0_large
Door Raymon Geldof om 11:40