Terug naar overzicht

Europa Culinair op het Plein; exclusieve openingsavond op vrijdag 23 september

01 september 2016

Europa Culinair is hét foodfestival waar je lekker eet en drinkt maar dan ‘anders’, meer dan 20 Europese keukens laten je kennis maken met al het lekkers van dat Europese land op het Plein in Den Haag. Proef de echte ketelgoulash uit Hongarije, elandvlees uit Scandinavië, cevapcici uit Kroatië tot de heerlijke tapas uit Spanje. Europa Culinair is het decor van de Europese eet- en drankculturen. 

U bent van harte wellkom op de exclusieve openingsavond van Europa Culinair op vrijdag 23 september van 17:00 tot 23:00 uur op het Plein in Den Haag


  • Haags bedrijfsleven ‘onder elkaar’

  • Opening door Wethouder Boudewijn revis en topchef Alain Caron

  • Culinair netwerken

  • Lekker anders eten & drinken 


Speciale leden- en relatiekorting; toegangskaarten via de Haagsche Business Club voor € 12,50 i.p.v. € 17,50. Aanmelden via deze link. 

Hollandse prijsjes 

Voor Hollandse prijsjes de lekkerste Europese hapjes en drankjes proeven. Het betaalmiddel op Europa Culinair is de Curo (Culinaire euro) waar je in alle landen de gerechten mee kan kopen. De Curo’s kan je kopen voor 2,50 euro per stuk. Curo’s zijn verkrijgbaar aan de kassa of bij de mobiele Curo-verkopers. Voor 5 Curo’s (12,50 euro) koop je 2 gerechtjes en een lekker drankje. 

Meer informatie is te vinden op http://www.europaculinair.nl/ 

Header_large
Door Raymon Geldof om 08:32