Terug naar overzicht

Nuon Solar Team bij Winterborrel op 8 december in de Bazaar of Ideas

16 november 2016

We zijn zeer enthousiast jullie te kunnen mededelen dat we het Nuon Solar Team te gast hebben tijdens de Winterborrel van de Haagsche Business Club op donderdag 8 december in de Bazar of Ideas! 

Met de gloednieuwe Nuna9 zal het team volgend jaar de strijd aan gaan met teams van top universiteiten van over de hele wereld. Tijdens de Winterborrel vertellen ze ons graag meer over het verhaal achter Nuna; hoe ze werken als team, de winning factors en hoe ze naar de race toe werken met allemaal hetzelfde doel voor ogen; winnen! Een inspirerend verhaal waar wij als ondernemers ongetwijfeld iets aan hebben. 

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Bazaar of Ideas. Recht tegenover station Hollands Spoor in het hart van Den Haag, vind je deze unieke plek waar het bruist van creativiteit. Zowel ondernemers als studenten kunnen hier ontmoeten, studeren, relaxen, flexwerken en netwerken. In de Winter Garden wordt de kerstboom opgezet en worden er heerlijke hapjes en drankjes vanuit de truck geserveerd. Het adres is Hoefkade 9 en De Bazaar of Ideas is te vinden naast The Student Hotel.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor zowel leden, introducés als gasten. De hapjes worden aangeboden door De Bazaar of Ideas en de drankjes zijn voor rekening van de Haagsche Business Club. We ontvangen je aanmelding graag via deze link. De avond duurt tot 22.30 uur. 

Img_8968_large Nuna_solar_large
Door Raymon Geldof om 13:28