Terug naar overzicht

Pubquiz voor stichting Daniel den Hoed op woensdag 22 maart in Grandcafé Xieje

03 maart 2017

Na het succes van de eerste editie van de Pubquiz gaan we er dit jaar weer voor! Een compleet verzorgde avond inclusief hapjes/drankjes waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Je kunt je inschrijven als (bedrijfs)team, maar ook als individu kun je jezelf aanmelden. Wij delen je dan in bij andere ondernemers, ideale gelegenheid om te netwerken!

Dit jaar spelen we voor de Daniel den Hoed Stichting (Haagse Hoed).  Samen maken we kanker kansloos in Den Haag, dat is het doel van de stichting. De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk.

Grondleggers voor de Haagse Hoed zijn Sethi Plaisier namens de Daniel den Hoed Stichting, Robert Medenblik van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen en tv-presentator/cabaretier Fred Zuiderwijk. 

Kosten

Deelname bedraagt € 29,50 p.p. (incl. hapjes, 4 consumptiebonnen pp en de Pubquiz). Betaling is direct mogelijk via iDEAL. Wil je meespelen met een team, stuur dan na inschrijving en betaling een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl met alle deelnemers. Let op, een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers!  

Ook wanneer je geen lid bent van de Haagsche Business Club ben je uiteraard van harte welkom. 

Locatie

De Pubquiz wordt in samenwerking met Grandcafé Xieje georganiseerd. Xieje is te vinden op het Plein van de Haagse Hogeschool (Leeghwaterkade 190) en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Programma

19:00    Inloop

20:00    Start Benefietpubquiz

23:00    Einde Benefietpubquiz

Meld je hier aan: http://haagschebusinessclub.nl/evenementen/introductie/131/pubquiz-voor-stichting-daniel-den-hoed-grandcafe-xieje

Haagse_hoed_large Sponsoren_jpeg_lang_large
Door Raymon Geldof om 15:11