Terug naar overzicht

Meld je aan! MKB Groei Event op 13 juni met Keynote Pieter Zwart in het World Forum

16 mei 2017

Ben jij ondernemer en op zoek naar groeikansen? Dan mag je het MKB Groei Event Den Haag op dinsdag 13 juni a.s. in het World Forum niet missen! Tijdens het Groei Event verwelkomen wij Haagse ondernemers die nieuwe groeikansen willen ontdekken en benutten, met onder andere keynote spreker Pieter Zwart, oprichter en CEO van Coolblue. Meld je hier nu aan! 

Je kunt je ook voor een inspiratiessessie aanmelden. Er zijn twaalf sessies waar je uit kunt kiezen. De Haagsche Business Club host een sessie over innovatie. Martin Luxemburg is ondernemer en Managing Director bij het Erasmus Centre for Entrepeneurship (ECE), welke, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, nauw samenwerkt met de Erasmus Universiteit Rotterdam. De community van ECE is een plaats waar ondernemende geesten van de meest uiteenlopende soorten elkaar ontmoeten om ervaringen te delen, te leren en te inspireren. Onder meer Pieter Zwart van Coolbleu, Keynote speaker in de plenaire sessie, is alumnus en ambassadeur van het ECE. 

Bij ECE zijn ze ervan overtuigd dat ondernemerschap de motor is achter innovatie. Zij bouwen niet aan organisaties, maar helpen mensen een betere ondernemer worden. Om een voorsprong te behouden in de markt moet je continue blijven innoveren.  De grootste uitdaging is om het (simpelweg, zoals je gewend bent) uitvoeren van je huidige businessmodel in balans te brengen met de zoektocht naar nieuwe businessmodellen. Organisaties worden vaak geleefd door de waan van de dag, echter de ondernemer in jou kan het verschil maken om jouw organisatie verder te helpen en te onderscheiden van je concurrenten. 

Tijdens deze inspiratiesessie wil Martin je prikkelen om na te denken over jouw businessmodel en of jij er weleens bij stil staat of jouw organisatie toekomstbestendig is. 

Alle Haagse Ondernemersnetwerken presenteren zich op de netwerkmarkt. We sluiten de avond af met een netwerkborrel.

Datum Dinsdag 13 juni – Aanvang 16.00 uur – 20.30 uur

Locatie World Forum, Den Haag

Het MKB Groei event Den Haag is een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met Ondernemersnetwerken.

Header_uitnodiging_large
Door Raymon Geldof om 13:29