Terug naar overzicht

Uitnodiging bijeenkomst ‘Benut de kansen van vergrijzing’ 18 mei 2017

04 mei 2017

De vergrijzing van de Nederlandse samenleving is geen bedreiging maar een kans voor slimme ondernemers. 

Door de groeiende generatie 65- plussers, nieuwe voorkeuren van ouderen en kabinetsbeleid blijven senioren steeds langer thuis wonen. Deze ontwikkeling biedt kansen voor het midden- en klein bedrijf. Ondernemers kunnen van de vergrijzingsgolf profiteren: om ervoor te zorgen dat ouderen langer zelfstandig (of met enige zorg) thuis kunnen blijven wonen zijn diensten en producten nodig die de zelfredzaamheid bevorderen.

Om het potentieel van de groeiende ouderenmarkt te benutten is specifieke kennis van de markt nodig. Daarbij is samenwerking tussen ondernemers essentieel. MKB-Den Haag organiseert de bijeenkomst: verzilver de kansen van vergrijzing! Tijdens deze bijeenkomst gaan onder andere Anthony Stigter (specialist gezondheidszorg en begrotingsbeleid VNO-NCW/MKB-Nederland), Josephine Driest (platform GeneratieThuis) en lokale ondernemers met u in gesprek over de nieuwe woonzorgmarkt.

Aanmelden

Bent u een innovatieve ondernemer die graag wilt inspelen op de kansen van deze markt? Schrijf u dan nu in voor de bijeenkomst op donderdag 18 mei in Den Haag. Klik hier om aan te melden. 

Benut_de_kansen_van_vergrijzing_large
Door Raymon Geldof om 08:41