Terug naar overzicht

Adapt or die.. Kennissessie tijdens het Ondernemersplein op 3 november

16 oktober 2017

Adapt or die… 

Waarom jij je strategie voortdurend aan moet passen om succesvol te zijn en te blijven!

De Haagsche Business Club (HBC) faciliteert in samenwerking met het Erasmus Centre for Entrepeneurship (ECE) een prikkelende kennissessie over groeien in een constant veranderende wereld. Als je als bedrijf wilt groeien, of “gewoon” wilt blijven bestaan, dan moet jij je aanpassen aan steeds weer andere omstandigheden. Het is niet makkelijk, of vaak ronduit moeilijk, om hierin mee te gaan, want je bent gewoon bezig met je dagelijkse business en de dingen waar je goed in bent. Echter de wereld om ons heen verandert dermate snel dat als je hier niet in mee gaat dit weleens de grootste beperkende factor in jouw groei, of misschien wel voortbestaan, kan zijn. Het is verstandig om hier bewust mee bezig te zijn en de kansen te grijpen die op je pad komen.   

Waarom groeit de ene organisatie wel en heeft een ander moeite om het hoofd boven water te houden? Iedereen kent wel de successtories, zoals bijvoorbeeld die van Coolblue, Picnic, AirBnB of Bol.com. Dit zijn natuurlijk eerder de uitzonderingen op de regel en daarom ook zo bekend geworden. Maar wat zijn nu de kenmerken van een succesvolle en (snel)groeiende onderneming? En wat zijn de beperkingen in eventuele groei? Tijdens deze kennissessie wordt een tipje van deze sluier opgelicht en ga je hier vandaan met energie, inspiratie en wellicht nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan…

Wij zijn verheugd dat Martin Luxemburg bereid is om hier iets over te komen vertellen. Martin is ondernemer en Managing Director bij het Erasmus Centre for Entrepeneurship (ECE), welke, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, nauw verbonden is aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De community van ECE is een plaats waar ondernemende geesten van de meest uiteenlopende soorten elkaar ontmoeten om ervaringen te delen, te leren en te inspireren.

Aanmelden via: https://www.ondernemersplein.biz/nl/aanmelden/ ;

Ondernemersplein_balk_large
Door Raymon Geldof om 07:50