Terug naar overzicht

Haagsche Business Club 10 jaar!

13 november 2017

Het is woensdagavond 21 november 2007. In de Haagsche Kluis op het Plein in Den Haag vindt de première avond plaats van de Haagsche Business Club. Een initiatief van een aantal jonge en kersverse ondernemers die het netwerken in Den Haag nieuw leven in willen blazen. En dat is gelukt!

Meer dan honderd netwerkbijeenkomsten later kijken wij met veel plezier en trots terug op 10 jaar Haagsche Business Club. Dat moet gevierd worden en daarom ben jij van harte uitgenodigd om met ons het glas te heffen op woensdag 29 november. Het belooft een bijzondere avond te worden exclusief voor (oud) leden, genodigden en relaties van de Haagsche Business Club. Hierbij mag jij niet ontbreken!

We zijn zeer verheugd je op woensdag 29 november te mogen verwelkomen in Paviljoen de Witte op Scheveningen. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee.  

Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom en de avond duurt tot +- 22.30 uur. De dresscode is business chique. 

RSVP: leden kunnen zich aanmelden via het evenement op de website. Wanneer je geen lid meer bent van de Haagsche Business Club dan ontvangen wij graag een aanmelding via info@haagschebusinessclub.nl  

Deze jubileumavond wordt mogelijk gemaakt door Paviljoen de Witte, Zwart & Partners, Oranjebruin Grafisch Ontwerp, Lifoka, The Art Shop en The Video Marketing Company   

Hbc_bannerweb_large Sponsorlogo_s_10_jarig_bestaan_large
Door Raymon Geldof om 13:23