Terug naar overzicht

10-jarig jubileum mede mogelijk gemaakt door Zwart & Partners

24 november 2017

Onze jubileumavond op 29 november wordt mede mogelijk gemaakt door Zwart & Partners Netwerk Notarissen. Daarvoor willen wij ze uiteraard hartelijk danken en, voor wie Zwart & Partners Netwerk Notarissen nog niet kent, hieronder even aan je voorstellen.

Zwart & Partners Netwerk Notarissen is een dynamisch notariskantoor in Leidschendam met een brede praktijk in o.a. onroerend goed (bestaande bouw en nieuwbouw), familierecht en ondernemingsrecht.

Veel mensen hebben op enig moment een notaris nodig, zakelijk, privé of misschien wel op beide vlakken. Dan is het van belang dat je een kantoor weet waar je ervan uit kan gaan dat je gedegen advies krijgt en jouw belangen op de juiste wijze behartigd worden.

Met een team van (toegevoegd) notarissen, kandidaat-notarissen, klerken en overige medewerkers staan zij cliënten graag bij met gedegen advies op alle rechtsgebieden van het notariaat. Uiteraard heeft elke medewerker zijn of haar specialistische kennis en kunde in huis. Hiermee kunnen zij hun persoonlijke advies goed afstemmen op specifieke vragen van cliënten.

Zwart & Partners Netwerk Notarissen heeft een prettige samenwerking met de diverse adviseurs (makelaars, hypotheekadviseurs, accountants en belastingadviseurs). De sfeer binnen kantoor is informeel, collegiaal en plezierig.

Het kantoor bestaat al sinds 1966, is laagdrempelig en cliëntgericht. Het kantoor is gevestigd aan de Van Ruysdaellaan 41 in Leidschendam, beschikt over ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Zwart & Partners Netwerk Notarissen?

Kijk dan op hun website: www.zpnn.nl of neem contact op met:

mr. Martine Wenneker

toegevoegd notaris 070-3200500

wenneker@zpnn.nl

Logogroot_large
Door Raymon Geldof om 08:44