Netwerk BBQ op het Strand! | Carlton Beach Hotel

woensdag 06 juli
ARCHIEF
Er waren 101 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Woensdag 6 juli is het weer tijd voor de traditionele netwerk BBQ op het strand! Terwijl de zon langzaam ondergaat genieten we bij de Carlton Beach Club van een hapje en een drankje (vanaf 18.30 uur).  

Om 19:30 uur wordt de BBQ aangestoken en kun je genieten van ovenverse stokbroden met aioli, kruidenboter en tapenade, gegrilde zalm, spareribs, kip tandoori, gemarineerde lamskotelletjes, frites en zomerse salade. 

Espressissimo BV verzorgt dit jaar de spreekwoordelijke kers op de BBQ netwerk-taart. Je kunt gratis illycrema proeven (combinatie van ijs en illy espresso). Het is dé zomerhit uit Italië en na 6 juli ook een zomerhit in Den Haag!

Deze BBQ bieden we aan voor slechts € 25,- voor leden en wanneer je geen lid bent betaal je € 35,-. Dit is inclusief drankjes, deze zijn voor rekening van de Haagsche Business Club. Speciaal voor vegetariërs wordt er een apart menu samengesteld. Als je hier gebruik van wil maken stuur dan na aanmelding een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl

Je kunt je inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail van je inschrijving en betaling. Dit is tevens je factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig.

Bij inschrijving rekenen wij op je komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.