MKB Groei Event | Fokker Terminal Den Haag

woensdag 01 juni
ARCHIEF

Introductie

Ben jij als ondernemer en op zoek naar groeikansen? Dan mag je het MKB Groei Event op 1 juni a.s. in de Fokker Terminal niet missen! Meld je nu aan via www.mkbgroeidenhaag.nl 


Het belooft een inspirerend evenement te worden, met succesverhalen van Haagse ondernemers en volop gelegenheid om te netwerken. René van Geer, directeur van Secrid en winnaar van de Zilveren Ooievaar 2015, vertelt hoe hij van Secrid Wallet de best verkochte portemonnee in Nederland heeft gemaakt en hoe hij erin geslaagd is de portemonnee naar diverse landen te exporteren.


Middels workshops krijgen deelnemers de mogelijkheid zich te verdiepen in thema’s die relevant zijn voor groei: Duurzame Innovatie, Aanbesteden, Financiering, Internationalisering of Marketing & Acquisitie. Toonaangevende Haagse ondernemers delen hun ervaringen en experts geven tips en adviezen rond deze thema’s. Tijdens het afsluitende debat worden stellingen uit de workshops voorgelegd aan wethouder Stedelijke Economie Karsten Klein en vertegenwoordigers van de Haagse Koepels en Businessclubs. 


Alle Haagse Koepels en Businessclubs presenteren zich op de netwerkmarkt en tijdens de netwerkborrel is er volop gelegenheid nieuwe contacten te leggen.


Het MKB Groei Event is ontstaan uit de wens van het Haagse stadsbestuur, de gemeenteraad én ondernemers om samen te onderzoeken waar de stedelijke economie verder kan worden versterkt. 


Het Haags MKB Groei event is een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met de Kamer van Koophandel, ONL, MKB Den Haag, VNO-NCW Den Haag, Haagsche Business Club, Haagse Communicatiekring, Stichting Binnenstad, Haags Ondernemershuis, VBM Businessclub, Businessclub Escamp/Segbroek, B2B4 Escamp, Belangenvereniging BLF, Belangenvereniging ZKD en de Ondernemerssociëteit Scheveningen.