Haagsche Netwerk Lunch | 7 AM

vrijdag 16 september
INSCHRIJVEN
Er zijn al 808 inschrijvingen!

Introductie

Ben jij op zoek naar een netwerk wat jou verder kan helpen? Een netwerk waar je business doet op basis van gunnen. Waar je hele praktische zaken kan bespreken, omdat andere ondernemers met vergelijkbare problemen of  uitdagingen te maken hebben of hebben gehad. Een kleinschalig netwerk binnen een groot bestaand netwerk wat laagdrempelig is, veelzijdig, echter niet vrijblijvend.

In september gaat de HBC van start met de Haagsche Netwerklunch. Een lunch waar een groep ondernemende mensen elke 2 weken een moment aan tafel samenkomt om elkaar aan new business te helpen en waar alledaagse zakelijke thema’s besproken worden. De lunch begint om 12.30 uur en is om 14.00 uur zeker afgelopen. Locatie is 7Am in de Haagse binnenstad. Je bent vanaf 12.15 uur welkom. 

Wij zijn verheugd dat we Jan Boon, de acquisitiecoach, bereid hebben gevonden om de rol van gastheer voor deze eerste netwerktafel op zich te nemen. Jan is het vaste gezicht en aanspreekpunt voor deze tafel en wil graag zijn kennis en ervaring inbrengen om hier een (zakelijk) succes van te maken.

Wie is er welkom? Zoals het de HBC betaamt is iedere ondernemende mens welkom. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als ondernemer of medewerker. En je wilt jouw  netwerk aanspreken, waarmee jij je bijdrage aan deze netwerktafel kan leveren. Je begrijpt dat zaken doen een kwestie is van gunnen en je hier tijd en energie in moet steken. Uiteraard verwachten wij wel dat je eens in de twee weken tijd maakt om bij de lunch aanwezig te zijn. Of een vervanger regelt. Tijdens de eerste meeting op 2 september hoor je meer. 

En wat kost dat dan? Zolang het je meer oplevert dan het kost is dat geen moeilijke vraag, maar hoe bepaal je dat? Door een opdracht die je gekregen hebt, of simpelweg tijd die je bespaart hebt doordat een tafelgenoot jou een oplossing voor een probleem wist aan te reiken waar je zelf nog niet aan gedacht had…  Beter is het om het zelf te ervaren. Voor de eerste lunch vragen wij een bijdrage van €25,00, spreekt het je aan, dan hanteren wij het eerste jaar het speciale introductietarief voor HBC leden van €500,00, na dit jaar  zijn de kosten €599,00 pj. Hiervoor krijg je 20 netwerklunches, ben je een keer verhinderd, geeft niets, dan mag je gewoon iemand anders namens jou laten deelnemen. Geen lid van de HBC? Bel gerust naar 070-3000243 voor meer informatie en de tarieven.

Locatie
7AM
Buitenhof 47
2513 AH Den Haag

Deze kick-off is exclusief toegankelijk voor leden van de HBC. Wij verzoeken je dan ook om geen introducés aan te melden.