Zakelijk Speeddaten | SkyView de Pier

woensdag 19 april
ARCHIEF
Er waren 82 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Een primeur! Op woensdag 19 april organiseren wij in samenwerking met SkyView de Pier een Zakelijke Speeddate bijeenkomst in het reuzenrad op de Pier in Scheveningen. Netwerken op grote hoogte met prachtig uitzicht over land en zee in een comfortabele gondel met airco. Ontmoet nieuwe ondernemers in een informele setting. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor heel ondernemend Den Haag, deze primeur mag je niet missen! 

We ontvangen je graag om 19.45 uur met een glas Prosecco op het achterdek van het reuzenrad. Om 20.00 uur volgt een openingswoord en uitleg over het Zakelijk Speeddaten. Vanaf 20.10 uur gaan we in verschillende groepen het reuzenrad in met 4 personen per gondel. De ritjes duren ongeveer 12 tot 15 minuten en na iedere ronde wordt er gewisseld van gondel. Na het Speeddaten sluiten we af met een borrel tot 22.30 uur. 

We vragen een bijdrage van € 25,- per persoon. Een compleet arrangement incl. een glas Prosecco, toegang tot de gondels en de aansluitende borrel met een hapje. In de gondels word je tijdens het Speeddaten voorzien van een glas water. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle ondernemers en ondernemende mensen in Den Haag e.o. Ben je lid van de Haagsche Business Club? Dan zijn er geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst!

Je inschrijving ontvangen we graag digitaal via dit evenement. Je kunt gelijk betalen via iDEAL en daarna ontvang je een bevestiging van deelname. 

WIN jij een all-in 10 gangen-arrangement voor 2 personen (t.w.v. € 150,- pp) tijdens het Speeddaten voor Haagse Wereldhapjes? We mogen 2 VIP arrangement verloten voor dit geweldige food festival van 30 juni t/m 2 juli aan het Lange Voorhout. De leukste, origineelste, gekste of mooiste foto/selfie in het reuzenrad gaan wij belonen met een VIP arrangement. Plaats deze foto op Facebook en tag hierin Haagsche Business Club