MKB Groei Event

dinsdag 04 september
ARCHIEF

Introductie

Dit jaar zijn wij als Haagsche Business Club wederom als partner betrokken bij het MKB Groei Event. Ben je op zoek naar groeikansen? Dan mag je dit event op dinsdag 4 september a.s. in de Fokker Terminal zeker niet missen! 

Tijd:        16:00 uur – 20:30 uur
Locatie:   Fokker Terminal
Adres:     Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Het belooft een inspirerend evenement te worden, met veel interactie met Haagse ondernemers en volop gelegenheid tot netwerken. Elles de Bruin, bekend van radio en televisie, presenteert het event.

Keynote spreker Mireille Geijsen, founder van I-Did uit Den Haag, vertelt over circulair produceren en de snelle groei van haar bedrijf. I-Did is een bedrijf dat gelooft in een sociale en circulaire samenleving. Een samenleving waar producten en grondstoffen niet worden weggegooid, maar hergebruikt en gemaakt onder sociale omstandigheden. In 2017 won I-Did de 2eprijs Duurzaamheidsprijs van de provincie Utrecht.

Programma
16:00 uur - 17:00 uur          Inloop gasten met hapje en drankje
17:00 uur - 17:30 uur          Plenaire opening 
17:30 uur - 17:40 uur          Ondertekening de Haagse Zaak
17:50 uur - 19:30 uur          3 rondes met netwerktafels
19:30 uur - 20:30 uur          Afsluitende borrel

Netwerktafels
Tijdens het event worden 22 netwerktafels met uiteenlopende thema’s aangeboden. In kleine groepjes komen er verschillende thema's aan bod over o.a. acquisitie, marketing en inkoop & aanbesteden. Wij hosten 2 tafels met experts Petrouska van Loon (SocialLane) en Esther Jonker (The Video Marketing Company). Leuk als je aanschuift!  

Netwerkmarkt 
De Haagse ondernemers en businessclubs presenteren zich op de netwerkmarkt en tijdens de netwerkborrel is er volop gelegenheid te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

Aanmelden vóór 31 augustus a.s. via deze link.

Na inschrijving ontvang je een mail waarin je jouw persoonlijke programma voor de netwerktafels kunt samenstellen. We verwelkomen je graag op 4 september in de Fokker Terminal in Den Haag. Maar wacht niet te lang, want vol is vol!