Masterclass Cybercrimineel worden & Nieuwjaarsbijeenkomst | Nassau Parc

woensdag 23 januari
ARCHIEF
Er waren 70 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Een bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst staat op het programma. We organiseren  namelijk een Masterclass Cybercrimineel worden in samenwerking met Surelock met aansluitend een borrel.  

Wil je zelf cybercrimineel worden? Vandaag leer je hoe! Surelock spreekt iedere dag ondernemers die talloze redenen hebben om niet met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. Zaken als:
 
“Wie wil mij nou aanvallen?”
“Ik heb IT uitbesteed, dus zij zullen het op orde hebben.”
“Bij ons valt toch niets te halen.”
 
En dat is zonde! Want die criminelen zijn écht niet zo slim als je denkt. Het zijn geen slimme nerds met groene terminals, eentjes en nullen, bivakmutsen en leren handschoenen. Iedereen kan ‘the dirty way’ geld verdienen. Dus stop met klappertanden, wachten bij de brievenbus op miljoenenboetes van de Autoriteit Persoonsgegevens en je slapeloze nachten. Bij de Haagsche Business Club krijg je van de experts van Surelock een unieke inkijk in digitale criminaliteit en natuurlijk ook hoe je jouw bedrijf daartegen beschermt.
 
Onderwerpen zijn onder meer:
• Hoe groot is het risico van cybercrime voor de gemiddelde ondernemer? 
• Waar gaat het bij 99% van het MKB fout op het gebied van informatiebeveiliging? 
• Eye-openers met betrekking tot interne zakelijke data-beveiliging. 
• Welke stappen naar de privacywetgeving zijn als (kleine) ondernemer van belang? 
 
Na deze workshop gaan we natuurlijk aan de borrel en proosten we op het nieuwe jaar! Ontvangst is om 19.00 uur, de workshop duurt van 19.30 uur tot 20.30 uur en daarna sluiten we af met de borrel tot +- 22.30 uur. 

Schrijf je nu alvast in want we hebben beperkt aantal plaatsen beschikbaar.