Op een onbewoond eiland (exclusief voor leden)

donderdag 21 maart
ARCHIEF
Er waren 26 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Bekijk zaken eens vanuit een ander perspectief en ga mee met de HBC naar Forteiland IJmuiden. Dit UNESCO Werelderfgoed is uniek en volledig ingericht voor zowel zakelijke ontmoetingen als recreatieve uitjes. Een ongewone locatie waar ongewone ideeën tot stand komen.


Graag nodigen wij je uit om met ons op de bus te stappen naar IJmuiden om aldaar met de boot naar Forteiland te varen. Business club meets business club, in het kader van netwerken reizen we samen met Businessclub FSGN naar het Forteiland af en wordt daar voor ons een interactief programma verzorgd waar er volop gelegenheid is om met andere ondernemers en ondernemende mensen het gesprek aan te gaan.


We vertrekken samen met FSGN met de bus vanuit Den Haag om 14:00 uur en worden rond 15:15 ontvangen op het Forteiland met koffie en thee. Op het Eiland volgen wij, in groepen, een interactief programma en sluiten wij de dag af met een buffet en een netwerkborrel.  Rond 18:30 uur verlaten wij het Eiland zodat we hopelijk achter de files aan rijden en tussen 19:30 en 20:00 weer in Den Haag arriveren.


Dit evenement is exclusief voor leden van de HBC en FSGN. Deelname is gratis, echter bij no-show zien wij ons genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je nu aan om dit unieke uitstapje mee te maken!