Netwerk BBQ op 't Strand | Buena Vista Beach Club

donderdag 04 juli
ARCHIEF
Er waren 96 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Donderdag 4 juli is het weer tijd voor de traditionele netwerk BBQ op het strand! Terwijl de zon langzaam ondergaat genieten we bij Buena Vista Beach Club van een hapje en een drankje (vanaf 18.30 uur).  

Om 19:30 uur wordt de BBQ aangestoken en kun je genieten van een runder hamburger, biefstuk, saté, spareribs, vis, groentespiesjes en natuurlijk met frisse salades, stokbrood met smeersels en frites. 

Deze BBQ bieden we aan voor slechts € 29,50 inclusief drankjes, deze zijn voor rekening van de Haagsche Business Club. Speciaal voor vegetariërs wordt er een apart menu samengesteld. Als je hier gebruik van wil maken stuur dan na aanmelding een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl. Andere dieetwensen kun je ook aan ons doorgeven na inschrijving. 

Bij inschrijving rekenen wij op je komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden. 

Buena Vista Beach Club is te vinden aan Strand Noord 18. Bekijk hier via google maps: https://goo.gl/maps/FiVwmENkZ9SkeYZWA