Netwerkbijeenkomst | Only for Men Voorburg

woensdag 11 september
ARCHIEF
Er waren 97 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Graag nodigen we je uit voor de Business Avond bij Only for Men met Hans Kraay Jr. Vanaf 19.00 uur ben je welkom en om 19.30 uur start het programma. Uiteraard wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en drankjes en anders dan de naam doet vermoeden zijn de dames ook van harte welkom!

Only for Men Voorburg heeft een oppervlakte van ruim 1350 vierkante meter en is daarmee de grootste Only for Men winkel. Je vindt hier alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Binnen dit totaalconcept is er naast mode ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, mannelijke openingstijden en vele events in de winkels.

Al een aantal jaren werkt Only for Men samen met oud-profvoetballer Hans Kraay Jr. Hij spreekt regelmatig op events en is de stem van tv- of radiocommercials van de organisatie. En nu mogen wij hem ook verwelkomen tijdens het event op 11 september.

Only for Men is te vinden onder Station Voorburg, Herenstraat 177. Er is voldoende parkeergelegenheid onder het station.