Burn Out of Arbeidsconflict, kip of ei? | Beachclub Leef

donderdag 23 mei
INSCHRIJVEN
Er zijn al 4610 inschrijvingen!

Introductie

Burn Out of Arbeidsconflict, kip of ei? 
 
Ruim 1 op de 3 verzuimgevallen worden veroorzaakt door mentale klachten die vaak in het “containerbegrip” burn-out worden ondergebracht. Vaak gaat de communicatie tussen werkgever en werknemer op slot, voeren emoties de boventoon en ligt het conflict op de loer. Tijdens deze masterclass, onder Auspiciën van de Haagsche Business Club, die wordt verzorgd op de inspirerende locatie van Beachclub Leef! worden misstanden opgehelderd en praktische tips met u gedeeld. Neem vooral uw eigen casus mee of breng deze vooraf in. 
 
Dat er is gekozen om 2 powerwomen deze presentatie te laten verzorgen is een bewust statement. De ogen kunnen niet worden gesloten voor de steeds toenemende vraag naar vrouwen in (de top van) het bedrijfsleven. 
 
Drs. Linne van Straten MBA is van origine arbeids- en organisatiepsycholoog en eigenaar van Arboadviescentrum en Eve&Lilith. 
 
Mandy Lubach Mfn is Register Mediator Arbeidsrecht en Familierecht en eigenaar van Lubach Mediation & Coaching en Direct Second Opinion. 
 
Deze powerwomen werken al geruime tijd samen met Victor van der Valk van Discare Arbo en HRM die deze masterclass in goede banen zal leiden als dagvoorzitter.
 
De masterclass wordt met een praktische oefening afgesloten die wordt verzorgd door Donald Wijkniet. Donald is coach en begeleid ondernemers, verkoopteams en medewerkers met een burn-out. Het uitgangspunt in zijn dagelijkse praktijk is in balans blijven.
 
Na afloop zal de enige echte Haagsche gin producent Hermit Dutch Coastal Gin  (https://hermitgin.com) voor een verfrissende versnapering zorgdragen. 
 
U kunt na afloop tevens gebruik maken van de speciale aanbieding van Beachclub Leef! om voor € 17,50 aan te schuiven voor een 3-gangendiner inclusief koffie of thee. Voor het menu verwijzen we u naar  https://www.beachclubleef.nl . U kunt zich aanmelden voor het diner via de aanmelding voor de masterclass middels de link.  
 

Datum           : 23 mei 2019
Tijd                 : inloop 15.30, start 16.00
Locatie          : Beachclub leef, Strandslag 6, Kijkduin. Vanaf het De Savornin Lohmanpad (voor uw navigatie) wordt u met een shuttleservice naar de locatie gebracht.