AFAS Tennis Classics '12 | Omnisport Apeldoorn

donderdag 04 oktober
ARCHIEF
Er waren 29 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Het is niet meer mogelijk om aan te melden. Deelnemers hebben per e-mail de entreebewijzen en het programma ontvangen. Heeft u zich wel ingeschreven maar geen e-mail ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, op telefoonnummer 070-3000243. Rechts bij inschrijvingen kunt u zien wie zich hebben aangemeld. 


Namens AFAS mogen wij u uitnodigen voor het AFAS Tennis Classics Tournooi in Apeldoorn! Grootheden als Carlos Moyam, Ivan Lendl, Yannick Noah, Goran Ivanisevic, Pat Cash, Paul Haarhuis, Richard Krajicek en Mansour Bahrami nemen aan het tournooi deel. Het betreft een avondvullend programma inclusief diner en netwerkborrel. Met enige trots mogen wij alvast verklappen dat wij Jacco Eltingh als spreker te gast hebben. Uiteraard is er tijdens deze avond tussen de wedstrijden door, en daarna, meer dan voldoende gelegenheid tot netwerken.

 

Programma (onder voorbehoud):

14:30 Vertrek per bus naar Apeldoorn

16:00 Ontvangst in Omnisport   

16:30 Welkomstwoord en spreker Jacco Elthing

17:30 Diner in hospitality unit AFAS ERP software B.V.

18:45 Tenniswedstrijden

21:30 Einde tenniswedstrijden

21:30 Netwerkborrel in het Paviljoen

22:30 Terugreis per bus naar Den Haag

 

Tijdens het AFAS Tennis Classics Tournooi vindt er dit jaar een exclusief business event plaats waar de Haagsche Business Club niet wil ontbreken. Naast het volgen van enkele tenniswedstrijden is er ruime gelegenheid tot netwerken in een sportieve sfeer. Het aantal gasten wat wij kunnen ontvangen is beperkt, dus meld u snel aan om verzekerd te zijn van een plaats.

Deelname aan dit evenement is gratis. Echter vanwege de kosten die wij voor dit evenement maken zijn wij genoodzaakt om in geval van no-show zonder afmelding vooraf €50,00 pp ex BTW in rekening te brengen! Annuleren is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 28 september 17:00 uur.