Haagsche Golfclinic | Burggolf Zoetermeer

woensdag 22 augustus
ARCHIEF
Er waren 26 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Inmiddels hebben alle deelnemers een e-mail ontvangen met het programma en de deelnemerslijst. Heeft u zich aangemeld maar deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op! 

Op woensdag 22 augustus organiseren Business Haaglanden en de Haagsche Business Club in samenwerking met Burggolf Zoetermeer een volledig verzorgd B2B golfevenement. Zowel beginnende als ervaren spelers nodigen wij uit om deel te nemen aan het toernooi. Voor degene zonder GVB is er een 2 uur durende clinic om kennis te maken met de golfsport! Uiteraard is er tijdens het toernooi, de clinic, daarna tijdens de borrel en het geheel verzorgde dinerbuffet meer dan voldoende gelegenheid tot netwerken.

De clinic wordt verzorgd door golf pro’s die u de beginselen van de golfsport op de Driving range, de putting en de chipping green bijbrengen. Voor dit speciale evenement rekenen wij eenmalige inschrijfkosten, voor leden: €19,00 voor niet leden: €27,00. In de prijs is inbegrepen de Clinic, het Walking Dinner en de Netwerkborrel.

Namens Burggolf Zoetermeer mogen wij de beste “cliniccer” een lesuur privé golfles aanbieden voor 2 personen.

 

Bent u in het bezit van een GVB? Klik hier om in te schrijven voor het toernooi: http://bit.ly/NYoTb1 

 

Vanwege het doorgeven van het aantal deelnemers is annuleren mogelijk tot uiterlijk vrijdag 17 augustus 12:00 uur.