Netwerkborrel | 't Goude Hooft

woensdag 26 september
ARCHIEF
Er waren 115 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op woensdag 26 september vindt de eerste reguliere netwerkborrel na de zomerstop plaats in 't Goude Hooft. "Den Haag heeft zijn huiskamer terug en is weer dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 't Gouden Hooft is de oudste herberg van Den Haag (1423) en heeft, na een volledige renovatie, haar deuren weer geopend. Dit prachtige, historische en karakteristieke pand straalt warmte, comfort, moderne klasse en gezelligheid uit. Zoals in een echte huiskamer toegankelijk voor iedereen." 

Namens 't Goude Hooft kunnen we u een pré dinner aanbieden voor € 20,- per persoon (excl. drankjes). Tussen 18.00 uur en 19.30 uur kunt u genieten van een klassieke uiensoep of huisgemaakte tomatensoep en als hoofdgerecht een op de plaat gebakken zalmfilet met garnalensaus of varkenshaas met champignonroomsaus. Indien u hier gebruik van wenst te maken dan kunt u dit bij uw inschrijving aangeven. Na de pré dinner dient u direct af te rekenen. 

Vanaf 19.30 uur start de Netwerkborrel en deze duurt tot 22.30 uur. Het thema en het inhoudelijke programma wordt later bekend gemaakt maar de inschrijving is inmiddels geopend!