Bedrijfsbezoek / Themabijeenkomst | Laarhoven Design

woensdag 14 november
ARCHIEF
Er waren 25 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Woensdag 14 november organiseren we een bedrijfsbezoek/themabijeenkomst bij Laarhoven Design op de Binckhorst in Den Haag. Laarhoven design speelt al 35 jaar zeer succesvol in op de behoefte van bedrijven, overheden, instellingen en belangenverenigingen om zich te presenteren op beurzen, congressen, seminars, in winkels, showrooms, met roadshows, tijdens TV interviews of aandeelhoudersvergaderingen. Laarhoven design biedt haar klanten 'one-stop-shopping'. Vanaf het bedenken en vormgeven tot en met de opslag en het onderhoud van de presentatiematerialen.

Als sprekers hebben we Hans Peter van den Bosch (eigenaar Eigenwijze Evenementen) te gast die ons meer gaat vertellen over  “Eigenwijze Live Communicatie” en CEO van Laarhoven Design Anton Slager neemt ons kort mee in de wereld van Laarhoven. Vanaf 19.00 uur is het ontvangst met champagne en na de presentaties sluiten we af  met een netwerkborrel vanaf 20.30 uur. 

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 50) en het evenement is in eerste instantie exclusief voor leden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor gasten. Interesse om kennis te maken met de Haagsche Business Club? Registreer u dan als gast via de link bovenaan.