Winterborrel | Rotterdam The Hague Airport

woensdag 12 december
ARCHIEF
Er waren 77 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk want het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar info@haagschebusinessclub.nl. Indien er plaatsen vrij komen dan nemen wij contact met u op. Heeft u zich ingeschreven en bent u onverhoopt verhinderd? Geef dit dan z.s.m. aan ons door!

Wij zijn er trots op dat de Haagsche Business Club een exclusief kijkje achter de schermen op Rotterdam The Hague Airport mag nemen! Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en op Europees niveau te behoren tot de beste van zijn soort. Tijdens onze inmiddels traditionele winterborrel, en tevens 5-jarige jubileum, krijgen wij een rondleiding en presentatie over het vliegveld. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Lufthansa. Sinds 1 oktober van dit jaar vliegt Lufthansa vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Munchen en vanuit Munchen ligt de hele wereld aan je voeten.

Omdat we ons deze avond achter de douane begeven dienen we ons aan een aantal strikte regels te houden! Bij inschrijving hebben wij uw volledige naam zoals in uw paspoort vermeld, bedrijfsnaam en geboortedatum nodig. Het is niet toegestaan om vloeistoffen en/of scherpe voorwerpen mee te nemen. U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart, een rijbewijs voldoet niet! 

De ontvangst is vanaf 19.00 uur, waarna om 19:30 de rondleiding en presentaties plaatsvinden in 3 groepen van 40 personen. Vanaf ongeveer 21:00 netwerken wij met z’n allen verder onder het genot van een hapje en een drankje.

Vanwege de grote belangstelling voor dit evenement kunt u uitsluitend een introducé meenemen indien u in het bezit bent van een relatiekaart. De organisatie behoudt zich het recht om introducés en gasten via de website uit te schrijven.