Workshop Zakelijke Etiquette | Mon3aan College

woensdag 13 maart
ARCHIEF
Er waren 67 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Deze bijeenkomst is volgeboekt, het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden. Graag verwelkomen wij u een volgende keer!

Door het toenemende belang van waarden, normen en respect wordt hoffelijkheid weer belangrijk. Zeker in het zakenleven. De klant wil geen nummer zijn maar verwacht een persoonlijke behandeling. Met zakelijke etiquette geeft u kracht aan de uitstraling van uw bedrijf.

Marijke de Moor van Moor Performance geeft ons tijdens deze interactieve workshop inzicht in de waarde van zakelijke etiquette. Ongetwijfeld weten we allemaal wel hoe het hoort en ondanks dat, is het goed om bewust te zijn wat zakelijke etiquette voor u kan betekenen in plaats van uit gewoonte te handelen. De workshop start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanzelfsprekend sluiten we af met een borrel waarbij er voldoende gelegenheid is om te netwerken en na te praten. 

Wij verwelkomen u graag vanaf 19.30 uur bij het Mon3aan College in Den Haag. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand deel te nemen aan een pré dinner. Vanaf 17.30 uur kunt u gebruik maken van een a la carte keuzemenu, bereid en geserveerd door de studenten van het Mondriaan College. Afhankelijk van uw keuze betaalt u voor dit 3-gangen keuzemenu maximaal € 17,50. Uw keuze kunt u aangeven in het inschrijfformulier.* 

Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor leden van de Haagsche Business Club en voor gasten die nog niet eerder hebben kennis gemaakt, mits er nog plaats over is. Wanneer u iemand wil introduceren dan is dit alleen mogelijk met een relatiekaart of wanneer wij hier vooraf toestemming voor hebben gegeven. 

*U kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Indien u zonder tijdige annulering verhinderd bent, zijn wij genoodzaakt om de kosten van het diner bij u in rekening te brengen