AFAS Sprookjesconcert | Evenementenhal Gorinchem

zaterdag 18 mei
ARCHIEF
Er waren 18 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Door de massale reactie op de uitnodiging zijn er voor het AFAS Sprookjesconcert op zaterdag 18 mei 13:30 uur helaas geen kaarten meer beschikbaar.

Gelooft u in sprookjes? Soms worden ze realiteit! Als lid van de De Haagsche Business Club, nodigen wij u én uw gezin uit voor het wervelende AFAS Sprookjesconcert op zaterdag 18 mei 2013 (Pinksterweekend), in Gorinchem. Deze kaarten worden aangeboden door AFAS Software.

Belevenis voor groot en klein
Alle bekende en favoriete sprookjesfiguren -gespeeld door o.a. Maud Mulder, Sita Vermeulen, Ron Link en Geert Hoes- komen daar samen voor een magisch concert vol swingende muziek. Maar… er is meer!

Op het Sprookjesplein kunnen uw kinderen zwieren en zwaaien in verschillende attracties en meedoen met leuke spelletjes en wedstrijden. Het belooft een fantastisch feest te worden voor de hele familie! Een impressie van het AFAS Sprookjesconcert van vorig jaar kunt u hier vinden. 

Voor u en uw gezin zijn hieraan géén kosten verbonden, ook eten en drinken hoeft u niet zelf te verzorgen. Zijn uw eigen kinderen te oud voor dit evenement? Neem dan vooral uw kleinkinderen mee. Om de feestvreugde te verhogen, mogen de kinderen verkleed komen als hun favoriete sprookjesfiguur.

De Haagsche Business Club heeft samen met AFAS Software 5 plaatsen per gezin beschikbaar gesteld. Wanneer u zich hier inschrijft dan ontvangt u daarna een link per e-mail naar de reserveringspagina. Doe dit snel want op = op.

Het AFAS sprookjesconcert is leuk voor (klein)kinderen van 4 tot 10 jaar. Deze uitnodiging is persoonlijk, exclusief voor leden en niet overdraagbaar.

Aanvang is 12.30 uur, het concert start om 13.30 uur en het wordt fantastisch! Wij hopen u te mogen begroeten tijdens het AFAS Sprookjesconcert.

Met vriendelijke groet,
De Haagsche Business Club en AFAS Software