Business Beurs Haaglanden | Kyocera (ADO) Stadion

donderdag 31 oktober
INSCHRIJVEN
Er zijn al 889 inschrijvingen!

Introductie

Na veel enthousiaste reacties op de eerste editie vorig jaar en de positieve signalen uit het bedrijfsleven vindt op donderdag 31 oktober de tweede editie plaats van de Business Beurs Haaglanden. 

De Business Beurs Haaglanden is bij uitstek de plek om te zien en gezien te worden en de perfecte gelegenheid om uw bedrijf voor te stellen. Geen statische beurs met hokjes, maar een gezellige markt met open business points in de Residentie Club van het Kyocera (ADO) Stadion. 

Ook dit jaar worden er diverse interessante workshops en presentaties georganiseerd en bieden wij als Haagsche Business Club in samenwerking met ING een workshop 'De kern van je onderneming in 20 woorden' aan. Rebke de Heer van buro Spiff deelt haar kennis met u om de sterke kanten van uw bedrijf geloofwaardig onder woorden te brengen: ontdek de kern van wat uw onderneming uniek maakt, speel met de invalshoek van uw communicatie en leer hoe u (potentiële) klanten een impactvolle eerste indruk geeft van uw onderneming. Workshop duurt van 17.00 uur tot 18.00 uur, aansluitend is er een borrel.  

Aanmelden voor de workshop kan via het evenement op onze website. De bevestiging die u ontvangt is tevens uw toegangsbewijs voor de Beurs en de andere workshops.

Meer informatie over de Business Beurs en alle andere workshops is te vinden via; http://www.businessbeurshaaglanden.nl  

Bent u geïnteresseerd om als exposant deel te nemen? Klik dan hier