“Westbusiness presenteert FRITS!” | Omroep West

donderdag 14 november
ARCHIEF
Er waren 13 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Het maximum aantal inschrijvingen is momenteel bereikt. Wilt u er graag bij zijn, stuurt ons dan een mail op info@haagschebusinessclub.nl. Mochten mensen zich afmelden dan zetten wij u alsnog met alle plezier op de gastenlijst!

Vanaf zondag 22 september start er een nieuwe reeks van veertien afleveringen van het succesvolle programma WestBusiness presenteert FRITS! op TV West. In dit programma ontvangt presentator Frits Huffnagel gasten uit het regionale bedrijfsleven, de politiek, cultuur en sport. Deze combinatie maakt het een divers programma met altijd opmerkelijke gasten.

Op donderdag 14 november zijn wij met de Haagsche Business Club uitgenodigd om een opname bij te wonen bij Omroep West. Aansluitend is er een netwerkborrel en gelegenheid om na te praten. Aanvang is 15.45 uur en het evenement duurt tot 18.30 uur. Frits ontvangt voor deze uitzending een aantal prominente gasten, waaronder Paul de Leeuw!  

Heeft u interesse om deze opname met ons bij te wonen? Meld u dan snel aan via onze website. (Let op, we hebben slechts 30 plaatsen beschikbaar)