Workshop Fit & Focus! | Igluu Den Haag

woensdag 16 oktober
INSCHRIJVEN
Er zijn al 862 inschrijvingen!

Introductie

Stress, keuzes, (te) weinig tijd, een snelle hap tussendoor, heel even langs die netwerkborrel, want nog veel te doen… Toch laat thuis, nog even de mail beantwoorden en vroeg weer op… Herken je dit, of ben jij de topfitte ondernemer die niets en nooit iets te veel is?

Je weet waar je krachten liggen en probeert een goede balans tussen werk en privé te bewaren. Soms, heel soms, heb je hier wat hulp bij nodig. Wanneer je je fit en gezond voelt, zowel fysiek als mentaal, ben je in staat om bergen te verzetten... Een gezonde geest in een gezond lichaam is onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

16 oktober organiseren wij een themabijeenkomst met als onderwerp: Fit & Focus! Tijdens deze avond kun je aan één van de twee workshops deelnemen. 

Tijdens de workshop 'Vitaal Ondernemen' krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:
- Hoe zorg je dat je minimaal 10 tot 25% productiever wordt dan dat je nu bent?
- Hoe herken je vormen van stress en hoe laat je stress in jouw voordeel werken? 
- Welke kleine aanpassingen in voeding die leiden tot grote resultaten, kun je combineren met je zakelijke lunches en diners?
- Beweging is niet altijd gezond. Weet je zeker dat jij de juiste dingen doet? Deze workshop word je aangeboden door “Bodymentors”.

Tijdens de workshop “Motivatie en Focus” word je meegenomen in de kracht van onze gedachten. Ontdek wat je werkelijk motiveert en in beweging brengt. Hoe krijg je de juiste focus in het leven zodat ideeën omgezet kunnen worden in acties? Vergroot je inzicht door patronen te ontdekken die  in de weg staan om meer uit je werk, relaties en het leven te halen. Deze workshop zet je aan het denken, geeft positieve energie en een scherpe focus. De workshop “Motivatie en Focus” word je aangeboden door “JeBesteZelfZijn”.

De workshops vinden plaats bij Igluu Den Haag en ontvangst is om 19.00 uur, daarna starten we om 19.30 uur met de workshops en aansluitend is er een borrel van 21.00 uur tot 22.00 uur. Er is slechts plaats voor 60 deelnemers, 30 deelnemers per workshop. Wil je erbij zijn, schrijf dan snel in want vol=vol! In het inschrijfformulier kun je je keuze voor een workshop aangeven.