Zakelijk Speeddaten | KPN

woensdag 27 november
ARCHIEF
Er waren 88 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Woensdag 27 november staat wederom een Zakelijke Speeddate sessie op het programma van de Haagsche Business Club. Deze avond zijn we te gast op het hoofdkantoor van KPN Den Haag. Tijdens deze sessie krijgt u de mogelijkheid om in een hele korte periode 12 andere HBC leden en ondernemende mensen te spreken. Een leuke en gestructureerde manier van netwerken om effectief veel leden (beter) te leren kennen.

Door de vele positieve reacties na eerdere Speeddates bij Omroep West, ABN AMRO en het Mon3aan College is dit inmiddels een goed bezocht en terugkerend evenement geworden. De reacties op eerdere speeddates waren o.a.: "een mooie gelegenheid om in korte tijd veel ondernemende mensen te spreken", "een geweldige manier om nieuwe contacten te leggen" en zelfs iemand die zei: "ik had niet verwacht hier al een opdracht uit te kunnen halen". 

Vanzelfsprekend sluiten we af met een netwerkborrel waarbij u onder het genot van een drankje en een hapje verder kunt netwerken. Ontvangst is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur start de Speeddate. De netwerkborrel duurt tot 22.30 uur. 

De avond is toegankelijk voor zowel leden, introducés als gasten die kennis willen maken met de Haagsche Business Club.