Lenteborrel | Lancering nieuw logo | 't Goude Hooft / Club 1660

woensdag 19 maart
INSCHRIJVEN
Er zijn al 106 inschrijvingen!

Introductie

Op woensdag 19 maart wordt het nieuwe logo onthult tijdens onze Lenteborrel. Het was heel spannend, een close calll, maar wij hebben een keuze kunnen maken.  

Wij nodigen u van harte uit voor deze feestelijke onthulling in Club 1660, gelegen onder 't Goude Hooft, aan de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag. Dit fraaie pand, anno 1660, is een Rijksmonument en niet meer weg te denken uit het stadsbeeld van Den Haag. De ruimte waarin Club 1660 gevestigd is, is al sinds 1660 in gebruik als feestzaal.  

Namens 't Goude Hooft kunnen we u een pré dinner aanbieden voor € 20,- per persoon (excl. drankjes). Tussen 18.00 uur en 19.30 uur kunt u genieten van een klassieke uiensoep of huisgemaakte tomatensoep en als hoofdgerecht een op de plaat gebakken zalmfilet met garnalensaus of huisgemaakte saté van kipfilet. Indien u hier gebruik van wenst te maken dan kunt u dit bij uw inschrijving aangeven. Na de pré dinner dient u direct af te rekenen. 

Vanaf 19.30 uur start de Netwerkborrel, om 20:30 uur onthullen wij met gepaste trots ons nieuwe logo waarna we tot 22.30 uur verder kunnen netwerken.