AFAS Sprookjesconcert | Evenementenhal Gorinchem

zaterdag 07 juni
INSCHRIJVEN
Er zijn al 7 inschrijvingen!

Introductie

Gelooft u in sprookjes? Soms worden ze realiteit! Als lid van de De Haagsche Business Club, nodigen wij u én uw gezin uit voor het wervelende AFAS Sprookjesconcert op zaterdag 7 juni 2014 (Pinksterweekend), in Gorinchem. Deze kaarten worden aangeboden door AFAS Software.

Na drie succesvolle edities belooft het dit jaar grootser te worden dan ooit. Niet alleen kun je genieten van spetterende optredens van alle bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje, maar op het sprookjesplein zijn ook vele attracties, draaimolens, springkussens en andere activiteiten voor een heerlijke ochtend of middag plezier voor jou en je hele familie.

Voor u en uw gezin zijn hieraan géén kosten verbonden, ook eten en drinken hoeft u niet zelf te verzorgen. Zijn uw eigen kinderen te oud voor dit evenement? Neem dan vooral uw kleinkinderen mee. Om de feestvreugde te verhogen, mogen de kinderen verkleed komen als hun favoriete sprookjesfiguur.

De Haagsche Business Club heeft samen met AFAS Software 5 plaatsen per gezin beschikbaar gesteld. Wanneer u zich hier inschrijft dan ontvangt u daarna een link per e-mail naar de reserveringspagina. Doe dit snel want op = op. 

Het AFAS sprookjesconcert is leuk voor (klein)kinderen van 4 tot 10 jaar. Deze uitnodiging is persoonlijk, exclusief voor HBC leden (geen introducés) en niet overdraagbaar.

Aanvang is 12.30 uur, het concert start om 13.30 uur en het wordt fantastisch! Wij hopen u te mogen begroeten tijdens het AFAS Sprookjesconcert.

Met vriendelijke groet,
De Haagsche Business Club en AFAS Software