Het Haags Verkiezingsdebat & Politiek Café | Het Koorenhuis

woensdag 12 maart
INSCHRIJVEN
Er zijn al 22 inschrijvingen!

Introductie

Op woensdag 12 maart, exact één week voor de Gemeenteraadsverkiezingen vindt in het Koorenhuis onder leiding van Ferry Mingelen het Haags Verkiezingsdebat plaats. Dé kans voor u als ondernemer om kennis te maken met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Den Haag en te beoordelen welke partij uw belangen het beste gaat behartigen. 
 


Lijsttrekkers van de politieke partijen gaan in debat over actuele en relevante thema’s voor Haagse ondernemers, zoals bereikbaarheid & infrastructuur, economie, (cultureel) ondernemerschap en onderwijs. Het verkiezingsdebat wordt afgesloten met een politiek café, waar u onder het genot van een drankje, persoonlijk kennis kunt maken met vertegenwoordigers van de lokale politieke partijen. Daarnaast zijn er ook genodigden van een aantal andere netwerkclubs aanwezig waarmee u kunt netwerken.

Het Haags Verkiezingsdebat is een initiatief van DenHaagDirect i.s.m. MKB Den Haag, Haagse Communicatie Kring, Haagsche Business Club, Young The Hague en het Koorenhuis.

Er zijn maximaal 180 plaatsen (toelating op basis van tijdstip aanmelding). Wanneer u geen lid bent van de Haagsche Business Club en u dit evenement als gast wenst bij te wonen dan kunt u een e-mail sturen naar info@haagschebusinessclub.nl