Netwerk BBQ op het Strand! | Strandclub WIJ

woensdag 02 juli
ARCHIEF
Er waren 118 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Na het succes van de vorige edities organiseren we ook dit jaar weer een Netwerk BBQ op het Strand. Wederom een compleet verzorgde avond waar u onder het genot van een BBQ met een drankje ontspannen kunt netwerken. Tijdens deze editie krijgt u de kans om een mooie profielfoto te laten maken door Yvette Wolterinck! Klik hier voor meer informatie. 

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen in Strandclub WIJ in Scheveningen. Terwijl de zon ondergaat kunt u genieten van een heerlijk welkomstdrankje en om 19.30 uur start de BBQ.

Daarna kunt u tot 22.30 uur genieten van een compleet verzorgde BBQ met Javaanse kipspiesjes, biologische runderhamburgers, spareribs, pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad en vlaamse frieten. Vanzelfsprekend begeleid door salades, ovenvers stokbrood en diverse sauzen. 

De kosten voor deze compleet verzorgde avond zijn slechts € 19,50 voor leden en € 27,50 voor niet-leden. De drankjes zijn voor rekening van de HBC. 
Speciaal voor vegetariërs wordt er een apart menu samengesteld. 

U kunt zich inmiddels inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail van uw inschrijving en betaling. Dit is tevens uw factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig.

Bij inschrijving rekenen wij op uw komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.  

Het adres is Strandweg 1 (2586 JK) te Scheveningen. 
Met het openbaar vervoer:
Klik hier voor de routebeschrijving 
(Punt A: Eindhalte tram 11, Punt B: Strandclub WIJ.

Met de auto:
Indien u vanaf de N44 of vanaf de Utrechtsebaan Den Haag inrijdt, dan vragen wij u onderstaande routebeschrijving te volgen:
Klik hier voor de routebeschrijving

Navigatie-adres voor TomTom, Navigon e.o.:
Indien u uw navigatie gebruikt, vul dan onderstaand adres in:
Adriaan Maasplein 1, 2583 RK Den Haag