Netwerkborrel | Schaap en Citroen

donderdag 18 september
ARCHIEF
Er waren 81 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Het is niet meer mogelijk om aan te melden omdat het maximum aantal inschrijvingen bereikt is. Wanneer u lid bent van de Haagsche Business Club kunt u een e-mail sturen naar info@haagschebusinessclub.nl zodat wij u op de reservelijst kunnen zetten.  

Een bijzondere netwerkborrel op een zeer exclusieve locatie. Met gepaste trots mogen wij u uitnodigen voor de netwerkborrel bij Schaap en Citroen.

Schaap en Citroen behoort tot één van de bekendste juwelierszaken van ons land en vertegenwoordigt als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires. Schaap en Citroen heeft diverse vestigingen in Nederland en richt zich op de toekomst zonder de traditionele waarden uit het oog te verliezen. Met nieuw elan zet Schaap en Citroen zich onder leiding van familie Martens in, om ook de komende jaren in de top van de horloge- en juwelenmarkt te blijven behoren. 

Schaap en Citroen is vereerd de Haagse Business Club op 18 september in haar juweliershuis in Den Haag te ontvangen. Exclusief voor deze avond is er een uitgebreide collectie Montblanc te bewonderen en verloten wij een prachtig product uit deze collectie. Tevens is onze Rolex horloge expert aanwezig om al uw vragen op het gebied van horlogerie te beantwoorden. Geniet u ook van een diamantpresentatie van onze meestergoudsmid die u graag informeert over de mogelijkheden van custom made jewellery bij Schaap en Citroen.

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met een glas bubbels. Vanaf 20.30 uur zijn er diverse korte presentaties en daarna is er voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Om 22.30 uur schenken we de laatste ronde in. 

De avond is toegankelijk voor leden, introducés en gasten*. 
*Gasten zijn welkom wanneer ze nog niet eerder kennis gemaakt hebben met de Haagsche Business Club. Wij behouden ons het recht om gasten uit te schrijven wanneer blijkt dat deze al eerder een kennismakingsbijeenkomst hebben bijgewoond.