Smart Start 2.0 | Een nieuwe kijk op ondernemen | WTC The Hague

woensdag 30 juli
ARCHIEF
Er waren 44 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

De zomer komt er weer aan. Normaal gesproken een periode waarin geen netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd. En dat is zonde, vinden wij! Niemand gaat 2 maanden op vakantie, en er zijn genoeg ondernemers die buiten de schoolvakantie weg gaan. Reden genoeg om eens stil te staan bij je business en na te denken over de toekomst, ontwikkelingen en technologieën. 
 
Graag nodigen we je uit voor de thema-bijeenkomst Smart Start 2.0. | Een nieuwe kijk op ondernemen. Een initiatief van, voor en door leden van de Haagsche Business Club! 
 
In korte workshops van 10 - 15 minuten weet je de laatste ontwikkelingen in de betreffende disciplines. Interessant en wellicht al direct bruikbaar. 
 
Huisvesting | Verzorgd door WTC The Hague
Het vinden van de optimale mix tussen ruimte, faciliteiten, flexibiliteit en kosten in combinatie met het gevoel van een eigen thuishaven. 

Bedrijfskleding | Verzorgd door Dutch Apparel
Vroeger nog een echt uniform, tegenwoordig lijkt het op kleding die we ook privé dragen. Naast herkenbaar moet het comfortabel, modieus en niet te vergeten duurzaam zijn. Een workshop over mogelijkheden, do's en dont's in bedrijfskleding

Mobiliteit | Verzorgd door E-motive 
Veranderen is durven, ook in mobiliteit. Verduurzamen doet geen pijn in de portemonnee, het levert zelfs een forse besparing op. Één week brandstof = 10.000 km op een e-scooter! Bovendien zijn er tal van subsidies te verkrijgen voor duurzame vervoermiddelen.

Voeding | Verzorgd door Cometa Culinair
Vliegen door de trends van de maag. Over actuele voedseltrends en gezond, duurzaam en bewust eten. En natuurlijk proeven!   
 
De avond wordt ingeluid door Else van Zijll Langhout en Rene van der Lem van Het Nieuwe Visie Collectief met een inspirerende en meer algemene kijk op de huidige trends en ontwikkelingen.

We sluiten af met een borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om na te praten en te netwerken. Een avond vol inspiratie, nieuwe trends en ontwikkelingen waar je niet langer omheen kunt! 
 
Programma
18.30 uur: Inloop
19.00 uur: Welkomstwoord & Introductie door Het Nieuwe Visie Collectief
19.15 uur: Start Workshops 
20.30 uur: Einde Workshops en Netwerkborrel
21.30 uur: Einde