Haagsch Golfevent | Clinic | BurgGolf Zoetermeer

woensdag 03 september
ARCHIEF
Er waren 12 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Let op! Dit evenement is de Clinic! Het toernooi is te vinden via: http://tinyurl.com/nq3ml8b

Op woensdag 3 september organiseert de Haagsche Business Club in samenwerking met Burggolf Zoetermeer de derde editie van het Haagsch Golfevent. Een compleet verzorgde dag inclusief diner, netwerkborrel én prachtige prijzen! Iedere deelnemer ontvangt 2 entreekaarten voor het NK Schaatsen (aangeboden door KPN) en iedere 5de inschrijving mogen wij een gratis auto wasbeurt aanbieden namens de Haeghe Groep! 

De clinic wordt verzorgd door golf pro’s die u de beginselen van de golfsport op de Driving range, de putting en de chipping green bijbrengen. Voor dit speciale evenement rekenen wij eenmalige inschrijfkosten, voor leden: € 27,50 en voor niet leden: €39,00. In de prijs is inbegrepen de Clinic, Diner en de Netwerkborrel. De Clinic start om 15.30 uur. 

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door KPN, BurgGolf Zoetermeer, Jabra, Schaap & Citroen, BMW Den Haag, Rituals, Urban Sushi en de Mobiele Was Service van de Haeghe Groep. 
 
Bent u in het bezit van een GVB? Klik hier om in te schrijven voor het toernooi: http://tinyurl.com/nq3ml8b

Voorwaarden: 
U kunt zich inmiddels inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail van uw inschrijving en betaling. Dit is tevens uw factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig.

Bij inschrijving rekenen wij op uw komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden.  

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om te betalen via iDEAL kunt u op verzoek een factuur krijgen. Wij brengen hiervoor € 7,50 administratiekosten in rekening.