Surlinio bv

Over ons
Surlinio is begin 2014 opgericht. In eerste instantie hielpen we bedrijven met het beheer van hun social media, maar we kwamen er al snel achter dat de websites van veel klanten niet mobielvriendelijk gebouwd waren. Aangezien één van de doelstellingen van het gebruik van social media het sturen van meer bezoekers naar je website is, zijn we vrij snel begonnen met het bouwen van mobielvriendelijke websites. We hebben inmiddels meer dan 400 websites opgeleverd.

Ook op het gebied van social media beheer zijn we snel gegroeid. Onze social media consultants zijn niet alleen experts op het gebied van het inzetten van social media, maar werken echt als extra teamlid van onze opdrachtgevers.

Sinds 2015 hebben we ook (SEO) specialisten en tekstschrijvers aan boord, en ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van hun online aanwezigheid, inmiddels met 13 vaste medewerkers en een aantal zelfstandigen waar we al jaren mee samen werken.

Sinds 2020 zijn we erkend leerbedrijf voor HBO en MBO.

Scheveningen
We zijn gestart in de tweede binnenhaven van Scheveningen, waar we nog steeds ons hoofdkantoor hebben, maar inmiddels hebben we klanten in heel Nederland.

Betrokken en geen blabla
Onze communicatiestijl is direct en informeel, en hoewel we soms technisch heel ingewikkelde oplossingen bouwen, houden we niet van ingewikkelde blabla. Ben je op zoek naar een professioneel, betrokken en no-nonsense online bureau, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Oh ja, en we rekenen ook geen waanzinnige bedragen. Onze diensten leveren meer op dan ze kosten.

Dr. Lelykade 22A
2583 CM Den Haag

070-4161756
michael@surlinio.com
https://www.surlinio.com
Tags:
webdesign, social media, huisstijl, apps

Contactpersoon

Michael Bryl

Sales Consultant
Bryl-profielfoto-
Email_iconmichael@surlinio.com
Telefoon_icon06-42570233