Terug naar overzicht

Uitnodiging Business Bink | 14-10 | Horeca Academie Den Haag

28 september 2016

Namens de Bink Drink nodigen wij je graag uit voor de Business Bink. De Business Bink is een borrel voor ondernemers uit de regio Groot Den Haag die buiten hun bestaande netwerk nieuwe relaties willen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Tijdens deze eerste editie van The Business Bink bespreken Natascha van Duuren en Marijn Storm van DeClerq Advocaten en Notarissen de meldplicht datalekken en de gevolgen voor uw onderneming. Indien een bedrijf het slachtoffer is van een datalek, dan moet zij dit binnen 72 uur melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bedrijven die dit nalaten riskeren boetes tot €820.000,- per overtreding en kunnen bovendien de bestuurders aansprakelijk gesteld worden. Kortom, het belang om aan deze nieuwe verplichting te voldoen valt niet te onderschatten.

Omdat zaken altijd voorgaan en omdat het fijn is uw successen na een week hard werken te vieren vloeit The Business Bink rond borreltijd over in The Bink Drink.

Aanvang: 15:30 uur

Entree: Gratis, incl. hapjes (op inschrijving) volg deze Link voor meer info, of Hier om je aan te melden. Drankjes voor eigen rekening, verkrijgbaar via munten.

 

Bink_large
Door Marco Nicolai om 15:11