Terug naar overzicht

Stads Walking Dinner op vrijdag 1 juni in Voorburg (korting voor HBC leden)

26 april 2018

Op vrijdag 1 juni a.s. vindt in Park Vreugd en Rust (Voorburg) alweer het vierde Boschendal Stads Walking Dinner plaats. Dit business-event waar vorig jaar meer dan 500 ondernemende fijnproevers op afkwamen is een fundraiser van de stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals om alle (sociale) activiteiten rondom A Walk in the Park gratis te houden voor iedereen. 

Het Stads Walking Dinner bestaat dit jaar weer uit een welkomstdrankje, 5 gangen walking diner incl. ijsdessert en koffie. Ondernemers die lid zijn van de Haagsche Business Club kunnen vanaf vandaag met 10 euro korting reserveren op de website www.awalkinthepark.nl. Onder het kopje "reserveren" kan je aangeven dat je lid bent en dan reserveer je voor 40 euro ipv 50 euro. Het is tevens mogelijk hier bedrijfsnaam op te geven en automatisch een factuur te ontvangen van de reservering. Per lid kan er voor 2 personen met korting gereserveerd worden, daarnaast kan er natuurlijk bij worden gereserveerd tegen de reguliere tarieven. Overigens zijn er ook mogelijkheden om een Vip High Table te reserveren in combinatie met een sponsorpakket met volop bedrijfsmogelijkheden qua exposure en hospitality tijdens dit zeer goed bezochte festival. Om deze info te ontvangen kan je mailen naar info@awalkinthepark.nl.

Het Boschendal Stads Walking Dinner begint om 18.00 en gaat om 21.00 uur over in een gezellige After Dinner Dance met live muziek van o.a. Romy Monteiro en Mike Peterson. Daarnaast zijn er gezellige DJ's. 

Reserveer snel want dit event was vorige jaren in no time uitverkocht.

A_walk_in_the_park_logo_large
Door Raymon Geldof om 08:24