Terug naar overzicht

Lekker eten voor een Goed Doel

27 oktober 2016

Parkoers, onderdeel van Stichting VTV (http://www.stichtingvtv.nl/),  is een accommodatie in het Zuiderpark waar mensen met een beperking worden ondersteund en begeleid bij werk, opleiding en tijdsbesteding. 

Deze accommodatie wordt binnenkort verbouwd om ervoor te zorgen dat jongeren met een beperking de mogelijkheid krijgen om bij ons werkervaring op te doen en te leren wat nodig is om een baan te krijgen en te behouden. Wij bieden deze talentvolle jongeren de mogelijkheid om bij Parkoers een erkend horecacertificaat te halen. En we begeleiden niet alleen deze jongeren, maar ook hun potentiële werkgevers. Ook zij kunnen rekenen op onze expertise.

Om voldoende gelden te genereren voor de verbouwing wordt onder andere een sponsordiner georganiseerd. Dit vindt plaats op donderdag 24 november waarbij u de mogelijkheid heeft een tafel te reserveren c.q. te sponsoren voor 8 personen. De kosten hiervan bedragen €800 (8 personen).

Wilt u reserveren? Belt u dan 06 20 65 05 64 of stuur een mail naar: info@parkoers-zuiderpark.nl Per persoon reserveren kan ook: voor € 100,- p.p. bent u na reservering van harte welkom en houden wij een plaats voor u vrij. 

 

Sponsordiner_parkoers_large
Door Raymon Geldof om 11:37