Terug naar overzicht

Nieuwjaarsborrel in restaurant Gina op woensdag 25 januari

29 december 2016

Om het nieuwe jaar in te luiden, organiseren we op woensdag 25 januari onze eerste bijeenkomst van 2017, de traditionele nieuwjaarsborrel! We zijn voor deze avond te gast in het sfeervolle restaurant ‘Gina’ in Leidschendam. 

We ontvangen je graag om 19.30 uur met een glas bubbels. Namens Gina mogen we een pré diner aanbieden voor € 17,50 per persoon (excl. drankjes). Tussen 17.30 uur en 19.30 uur kun je genieten van een 3-gangen keuzemenu (vlees/vis/vega). Indien je hier gebruik van wenst te maken dan kun je dit bij je inschrijving aangeven. De kosten voor het pré diner dien je dit ter plaatse te voldoen.  

Om 19.30 uur start de Netwerkborrel en de bijeenkomst duurt tot 22.30 uur. 

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel. Meld je hier nu aan! 

Indien je als niet-lid de borrel wil bijwonen én het pré diner dan betaal je € 37,50. Neem in dit geval contact met ons op via info@haagschebusinessclub.nl en vermeld bedrijfsnaam en naam deelnemer(s) zodat we een aangepaste betaallink kunnen versturen.  

Gina_1_large
Door Raymon Geldof om 14:44